null

Utiliteitsbouw

Onze visie op woningbouw geldt ook voor utiliteitsbouw, voor gebouwen met een andere functie dan wonen. Wij leveren puur en alleen maatwerk. Elk gebouw vergt een uniek ontwerp op basis van functie en gewenste uitstraling. Deze moeten beiden naadloos aansluiten op de wensen van gebruikers en bezoekers.

Wij denken graag met u mee om zo efficiënt mogelijk te kunnen bouwen. Uw eisen en wensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om een magazijn, opslagloods, productieruimte, kinderdagverblijf, kantoorgebouw of showroom, wij adviseren u graag om uw plannen te verwezenlijken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige en duurzame gebouwen. Op het gebied van isolatie is nog veel terrein te winnen.

Wij denken graag met u mee over utiliteitsbouw

Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden. Waar nodig helpen we bij de aanvraag voor een bouwvergunning. Kwaliteit en een goede prijs zijn hierbij essentieel. Wilt u vrijblijvend een oriënterend gesprek, neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Terug naar overzicht